Snart är väntan slut

Vår tillvaro har bestått av väntan. Väntan i 16 månader. Gravid i 16 månader (med kort paus). Att vi om en vecka kan ha en bebis hos oss känns fullkomligt overkligt. Är det meningen att vi ska ta hand om en bebis? Vi är så fokuserade på att ta hand om oss och min kropp. Hade ett par kompisar här igår och dom frågade hur det kändes att bli föräldrar. Igen. För vi är ju inte förstagångsföräldrar även om det blir det första barnet vi får ta hand om. Vi hade inget bra svar på det (förutom att jag fick ett crazy skrattattackhormonbryt och sa att "nu var du rolig..."). Det känns konstigt och det blir nån slags identitetskonflikt att redan vara förälder men inte veta hur man tar hand om en bebis. För hur tar man hand om en bebis? Herregud vad tankarna snurrar nu sista dagarna. Men vi lugnar oss med att vi inte är det första paret som ska få bebis. Alla är ju nybörjare i början. Och det löööser sig :-)

Kommentarer
Postat av: Aurora

Ni kommer klara det galant! Men visst kommer det kännas ovant och lite lätt skrämmande ;-) Snart snart är han här!! Kram!!

2011-12-28 @ 21:46:37
Postat av: Anna

Det är alltid pirrigt när man ska ta hand om ett barn. Första gången för att man aldrig gjort det förut och blir det fler barn så är det pirrigt för att man har glömt hur det var och för att varje barn är en individ som beter sig liite olikt det andra. Det kommer att gå jättebra, lycka till!

2011-12-28 @ 23:42:04
URL: http://annasviktiga.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0