Minnesstund

Samtalsgrupp igår. Det var jättetrevligt och alla visade bilder på sina fina små bebisar. Länge höll vi på också. KJ och jag var där vid halv sju och gick därifrån efter tio. Vi var helt färdiga när vi kom hem. Det tar mycket energi sånt där. Vi har börjat fundera på att ha en minnesstund för Klara och Gustav. Nästa vecka ska vi egentligen hämta askan men när den här tanken har vuxit fram får vi se hur det blir med allt sånt där. Vi vet ju inte hur man gör eller vad vi vill göra. Men något ska det bli ändå. Det vore fint med två små vita urnor. En med blått silkesband och ett med rosa silkesband. Fint ska dom ha det!

Vi kommer aldrig få lägga pengar på barnen senare, ingen miljon som dom säger att det kostar upp till barnets 18-årsdag. Då kan vi lägga pengar på dom nu istället.

Kommentarer
Postat av: LadyBond

Hej!



Skönt att få prata av sig även om man blir allaldes slut känner igen.



Ja, så tänekr vi med, att det enda vi får göra för dom var och det här och det där..alltså får det kosta vad det vill.

Man sparar ca en miljon på ett barn man inte får växa upp. (Ett barn från 0-18 år=en miljon kr)

Kommer du ihåg ditt inlägg om bisarr humor?

Vi skojade en del om hur ekonomiskt det var-efter Leia. Inuti grät vi blod såklart över det inträffade, men morbid humor är ett bra sätt att klara sig igenom, men då är man ganska desperat inuit med...ja, du vet ju..



Jättestor kram på dig!



Tänker på er och urnorna kommer bli jättevackra!

2011-05-13 @ 19:00:15
URL: http://ladybond.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0