Fajt i sängen

Lillen och jag är långt ifrån överens när det kommer till vil- och sovställningar. Jag vill ligga på sidan. Det vill inte Lillen. Han sparkar och bråkar och har sig och lugnar sig inte förrän jag ger upp och lägger mig på rygg. Hur hade han tänkt att jag ska klara det framöver när han bara blir större och större? Har era bebisar haft bestämda åsikter om sovställningar?

Kommentarer
Postat av: miak86 på familjeliv

Hej! Ja, jag och bebis kom inte heller riktigt överens om sovställningen. Vi ville ha det precis som dig och din bebis. Nu har har jag kommit på en ställning som både bebis och jag trisv med. Har sovit kanon de senaste 2 nätterna :-) ligger på sidan, lägger en kudde bakom ryggen som jag lutar mig mot, under magen lägger jag in en bit av täcket som jag vikt till bra höjd. Då får magen ett bra stöd. Slutresultatet blir att jag ligger halvt på rygg halvt på sida. Testa och se om det fungerar för er! :-) kramar

2011-10-09 @ 07:20:50
Postat av: Annika

Haha, han visar redan vem som bestämmer. :)

2011-10-09 @ 07:31:53
Postat av: Melinda

Även jag har en väldigt bestämd en :) Skrutten protesterar ibland när jag ligger på sidan och särskilt när jag dragit upp knäna en bit. Så ibland måste jag räta ut benen lite mer men förövrigt så brukar h*n lugna ner sig efter en stund :) Kan bli lite lugnare om jag har en kudde mellan benen för då blir det lite mer plats vid huvudet. Hoppas att ni hittar en kompromiss så ni båda blir nöjda :)

2011-10-09 @ 17:09:21
URL: http://melindaeriksson.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0