Grattis Jenny!

Ikväll blev jag så glad att ögonen tårades när jag gick in på Jennys blogg. Ett stort grattis till din fina lilla flicka som föddes idag!

Själv känner jag mig som ett barn kvällen innan julafton. Det är nog närmsta förklaringen jag kan komma med.


Kommentarer
Postat av: Annika

Ja, så härligt med lyckliga slut. Visst känns det väl hoppfullt Maria!? En fantastiskt söt liten tjej fick Jenny. Jag var oxå in och kikade. Åh, vad jag längtar efter att få läsa samma glada nyhet här i din blogg oxå, att din lillprins har kommit till världen frisk och fin, när det är dags. Bamsekram

2011-09-11 @ 22:49:50
Postat av: enny

Tack, vad glad jag blir!! Sitter här helt slut med ett dygns gammal bebis och kunde inte vara lyckligare.. Du är snart här också!

2011-09-12 @ 03:32:03
URL: http://prydh.blogg.se/
Postat av: Hannah

Om du känner dig som ett barn dagen innan julafton är det lite liknande känsla jag känner varje gång du gör en uppdatering och det inte hänt något som inte får hända. Kämpa på nu och lycka till idag, hoppas att livmodertappen inte blivit kortare! Jag håller mina tummar!



11 september verkar vara en bra dag för änglamammor för igår föddes ytterligare ett änglasyskon!!! Härligt med lyckliga slut!



Jenny känner jag faktiskt inte mer än att jag läst hennes blogg några gånger, lustigt nog för vi bor i samma lilla stad och hennes Stella ligger på samma kyrkogård som min Livia!

2011-09-12 @ 08:09:42
URL: http://hannahsskrivterapi.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0