Grattis till en vecka!

En vecka på sjukhus. Heja heja! Många fler ska det bli.

Är supertrött men ska kolla klart på Breaking news först.

En dag till. En bra dag!

Kommentarer
Postat av: Annika

Hurra, hurra för första sjukhusveckan av många. Bamsekram

2011-09-22 @ 22:47:46
Postat av: Mona-Lisa

Grattis och heja på ni två!!!! Jag önskar er många fler veckor där ni nu är. Jag och Annika kommer till er på lördag!!!! KRAM

2011-09-23 @ 06:58:55
Postat av: Melinda

Grattis!!! Dagarna och veckorna går! :D



Appropå din fråga. Det fungerar väldigt bra att dela rum med andra, mycket bättre än jag trodde. Låg själv i 4 veckor och sen när jag hörde att jag skulle flyttas till en sal för 4 pers blev jag väldigt nervös. Men skulle jag ligga själv nu så skulle jag nog tycka att det var väldigt tråkigt. Nu är det trevligt att dela rum med någon, särskilt när man får göra det en längre tid. Då följer man som varandras framsteg, glädje och oro.

Man är verkligen duktig på att anpassa sig om man måste :)

2011-09-23 @ 09:29:55
URL: http://melindaeriksson.wordpress.com/
Postat av: Caroline

Pratade med mamma om att du låg inlagd. Hon blev också inlagd med mig i vecka 23 och sedan fick hon ligga där till vecka 30 då jag kom. Hon sa att hon till och med blev skjutsad i rullis till toan. Så även mor skänker sina varmaste tankar till dig från Skogstorp! Hon fick vara ensam ett tag och dela rum ett tag men hon tyckte nästan att det var trevligare att dela rum för man hinner liksom tröttna på sig själv och sina egna tankar under så många veckor. Kram på er och trevlig hösthelg!

2011-09-24 @ 16:14:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0